Hvad koster det at lave en MacBook?

Reparationsomkostningerne for en MacBook-skærm kan være betydelige, især når skærmen pludselig svigter. Prisen varierer baseret på forskellige faktorer som MacBook-modellen, typen af problem og gyldigheden af garantien. Dog er det værd at bemærke, at en reparation af en Mac ofte kan løbe op i flere tusinde kroner eller mere. 

Hos myway

Når du lejer en MacBook hos myway, kan du være sikker på, at du er forsikret, så du kan have ro i sindet. Hvis din computer oplever problemer som manglende tænding eller andre ydeevnerelaterede udfordringer, tager vi os naturligvis af det. Alt, du skal gøre, er at registrere byt på din profil og returnere computeren til os i det medfølgende myway-sleeve – husk også at inkludere opladeren. Vi sender straks en tilsvarende computer til dig inden for 24 timer efter modtagelsen af den defekte enhed. Vi anbefaler altid, at du returnerer computeren i den originale emballage eller på en anden forsvarlig måde. Hvis du ikke har egen emballage, kan du købe et nyt retur-kit her. Husk altid at tage backup af dine data, nulstille computeren og fjerne den fra dit Apple ID og “Find enheder”, før du sender den retur.

Er uheldet ude

Hvis uheldet er ude og skyldes en fejl 40, er selvrisikoen kun 500 kr. Denne selvrisiko gælder for pludseligt opståede skader, såsom en knust skærm som følge af tab eller lignende ulykker. Det er dog vigtigt at bemærke, at forsikringen ikke dækker ved grov uagtsomhed, bortkomst eller tyveri. I tilfælde af tyveri anbefaler vi at undersøge, om din indboforsikring kan yde dækning. Dette skal registreres på din profil og naturligvis anmeldes til politiet.

Scroll to Top