Hvilken computer skal jeg vælge 

Hvis du er i tvivl om, hvilken computer du skal vælge, kan du læse mere her og blive klogere på dit valg.  

Hos myway kan du få computer på abonnement fra 199 kr. om måneden. Med i prisen er fuld forsikring, performancegaranti og levering. Du er altså fri for udbetaling, tage stilling til dyre forsikringer eller at vente på den bliver fixet, hvis uheldet er ude. Simple as that! 

Vi har flere forskellige abonnementer og vi tilbyder både forskellige MacBook og PC-modeller. Der er derfor en computer til lige netop dit behov.  

My Mac Pro 

Bliv den første bruger af den nye My Mac PRO. Med den revolutionerende og kraftfulde M3-chip får du en ydeevne, der tager multitasking til et helt nyt niveau. Batteritid på op til 22 timer, 8GB RAM og en 14.2″ Liquid Retina XDR-skærm i verdensklasse. Skab, udforsk og innover med den mest avancerede bærbar nogensinde. 

Se My Mac Pro her

My Mac 13’’ og 15’’ 

Macbook Air M2. Du kender den. Det ved vi.  

Findes både i 13’’ og 15’’. 

Se My Mac 13’’ her og 15’’ her

My Mac M3 

Oplev styrken fra den kraftfulde M3-chip, som tager funktionerne på den stilrene MacBook Air til nye højder. Du får en imponerende batteritid på op til 18 timer, 8GB RAM og en ekstraordinær 13″ Liquid Retina XDR-skærm, som giver dig en computeroplevelse i verdensklasse. 

M3-chippen er op til 60% hurtigere end MacBook Air M1. Her får du en computer, som tager dig til next level. 

Se My Mac M3 her

My Power 

My Power er et kraftfuld beast i lækkert design til dig, der ikke kan få nok. 32GB RAM, samt yderligere 4GB RAM til det dedikerede grafikkort og vi kan blive ved. Med Lenovo P52 Thinkpad er der altså ikke sparet på noget. 

Se My Power her

My Designer 

Computeren til dig, der ikke vil gå på kompromis med design og kvalitet. My Designer findes i to forskellige modeller.  

Den ene er med sit lette og tynde design, indbyggede B&O-højtalere og høje ydeevne er HP Elitebook den perfekte makker, når man er på farten. 

Se My Designer HP Elitebook her

Den anden model er Lenovo X1-Carbon, som er fyldt med fede funktioner bla. Tastaturbelysning/ fingeraftrykslæser og med sit lette og tynde design (1,08 kg), 14″ skærm og høje ydeevne Intel i5/16GB er den perfekt til at tage på med studiet eller på caféen. 

Se My Designer Lenovo X1-carbon her

My Mac 

Macbook Air M1. Du kender den. Det ved vi. 

Se My Mac Air M1 her

My Worker 

En kvalitets computer i ”business” kvalitet uden for mange dikkedarer. My Worker er en pålidelig og stabil bærbar ThinkPad med 16GB ram og fuld HD-skærm.  Om du er i gang med den næste bestseller eller har behov for en computer til hverdagens gøremål – My Worker got your back. Denne findes i to forskellige modeller. 

Se My Worker her

Hvis du har spørgsmål til de computere du kan vælge i mellem, står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte myway på hello@myway.dk

Scroll to Top